Support

Tycker du att jag gör bra och viktiga saker? Då kan du stötta mig ekonomiskt eller emotionellt så att jag kan fortsätta.

Ekonomiskt

Bli patron! Du kan bidra till en stadig inkomst genom att bli månatlig stöttare via Patreon, antingen med 30, 80 eller 225 kronor per månad.

Swisha! Vill du hellre ge en engångssumma kan du använda PayPal Me eller Swish. Du kan swisha till 0702735323. Det räknas då som donation och är skattefritt. Vill du istället göra det mer officiellt kan du swisha till mitt företag och då är det en inkomst som jag skattar för. Mitt företag heter Hällristningar och har swishnummer 1235170105. Längst ner på sidan hittar du qr-koder som du kan skanna med mobilen och snabbt swisha iväg valfri summa.

Köp merch! Du ger mig inkomster samtidigt som du visar att du inte köper alarmisternas berättelse om det farliga internet och den förtappade ungdomen.

Köp mina böcker! Gå in på valfri bokhandel och beställ en eller flera av mina böcker. De finns i alla bokhandlar, t ex Adlibris och Bokus. Läs eller ge bort i present! Det är ett mycket bra sätt att stötta mitt arbete. Böckerna ger mig inte någon större inkomst men mitt mål är att nå ut med min forskning till så många som möjligt och då är böckerna den bästa kanalen.

Emotionellt

Du kan naturligtvis stötta mig utan att det kostar dig pengar. Du kan följa mig här på bloggen (om folk gör sånt nu för tiden) eller i mina sociala kanaler.

Följ mig! InstagramTwitterTikTok Facebook.

Recensera! Du kan skriva en recension på min Facebooksida. Just nu är snittbetyget 4,6 men du kanske kan dra upp det? Det är några 5G-motståndare som har dragit ner snittet 🙂

Låna mina böcker! Alla mina böcker finns på bibliotek och skulle du sakna någon på ditt bibliotek kan du alltid tipsa dem om att köpa in. Några böcker finns också inlästa som talbok för den som behöver lyssna på böckerna.

Tack för ditt stöd!

Swisha mig! Antingen privat som donation eller till företaget.