Jag har öppnat butik!

Webbshop I ❤ skärmtid

Nu har jag öppnat en webbshop med motivet I ❤ skärmtid på tröjor och lite olika användbara saker. Den heter I love skärmtid! och har just nu 15% rabatt i några dagar.

Den lilla kollektion jag tog fram till lanseringen av Skärmstark gick åt snabbare än jag hade räknat med. Det enda jag har kvar är de fina gympapåsarna, klistermärken och min absoluta favorit: fejktatueringarna. Dessa kan du beställa direkt från mig, se priser nedan. Vill du däremot ha t-shirts för baby, barn eller vuxen, tygkassar med mera kan du köpa dessa från min helt nya butik I love skärmtid!

Om du vill köpa direkt från mig skickar du ett DM om du följer mig på Instagram, Twitter eller Facebook. Annars kan du maila mig. Tala om vad du vill köpa och din adress så svarar jag med summa och swishnummer.

Priser på det du kan beställa av mig
Gympapåse med tryck på båda sidorna 150 kr
Klistermärke 5×5 cm 10 kr
Fejktatuering 5×5 cm 10 kr
Porto tillkommer.

Jag har också några exemplar av Skärmstark att sälja, för den som vill ha en bok signerad. De kostar 250 kr + porto och du kan beställa på samma sätt som ovan. Vill du bara köpa boken är det billigare att beställa i din vanliga bokhandel eller direkt från förlaget.