Vad hände?

För dig som undrar varför jag inte längre finns kvar på Umeå universitet har jag samlat de inlägg där jag har beskrivit vad som hände. Det börjar med Försäkringskassan och jag, en riktig långläsning men å andra sidan får man en spellista på köpet. Sen tänkte jag släppa det hela men det tyckte inte arbetsgivaren så jag skrev Umeå universitet och jag. Efter det har jag för säkerhets skull skickat en kortare version till rektor och dekan, för jag tänkte att om det var jag så skulle jag vilja veta om det finns dysfunktionella institutionsledningar så att jag kunde göra nåt åt det. Det var naivt av mig.

Västerbottenskuriren har gjort en granskning av alla utköp som universitetet gjort. Det var sorglig läsning. Den som har begått eller blivit anklagad för sexuella övergrepp eller som har förskingrat pengar har fått betydligt bättre villkor än jag fick. De har fått flera år i vissa fall, att jämföra med mina 6 månader. De har fått behålla sitt rum och sin utrustning, att jämföra med att jag hotades med “åtgärder” efter två dagar.

Idag skulle jag kunna kalla mig fristående forskare för jag fortsätter så mycket jag förmår. Vill du stötta min verksamhet kan du göra det på flera olika sätt.