Spionera på ungdomarna!

Den svårtolkade rubriken ramlar in dagarna efter min krönika om att man inte ska spionera på ungdomarna. Och det är jag som har sagt det! Nu måste ni bara läsa, eller hur?

Det är tidningen Lära som går ut till alla som arbetar i skolan i Stockholms stad som har en lång intervju med mig. Den gjordes i deras fantastiska lokaler en vacker vårdag. Det var ett roligt samtal men också en rolig fotosession eftersom fotografen Ulrica Zwenger gick igång på min Stonestatuering och kämpade tappert för att få med den i någon bild på ett naturligt sätt. Vi kom överens om att det nog inte skulle gå, jag fick sitta så onaturligt för att den skulle synas. Men hon var proffsigare än så. Hela reportaget inleds med en fin närbild på min stolthet! Och jag är glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s