The International Police Executive Symposium

Idag är jag på konferens i Karlskrona, The International Police Executive Symposium, som är en årlig internationell mötesplats för forskare och praktiker med polisfrågor i väldigt vid bemärkelse. Jag trodde att jag skulle känna mig bortkommen men det är verkligen tvärtom, min forskning passar mycket bra in här.

Jag ska prata utifrån min, Camilla Hällgrens och Gun-Marie Frånbergs artikel Young People and Online Risk. Min förhoppning är ju att komma in på den mer kriminella banan eftersom min typ av forskning är så eftersatt där. Tycker jag iaf. Vi får se om det kan bli några artiklar i polistidskrifter. Om jag hittar intressant forskning här, kommer en rapport efter konferensen.

1 tanke på “The International Police Executive Symposium

  1. frepa

    Låter lätt oroväckande att du ska satsa på att komma in på den kriminella banan (är iofs inte så svårt). Men va fasen – lycka till ändå!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s