Then we take Berlin

Imorgon börjar ECER – den stora europeiska utbildningskonferensen som i år går av stapeln i Berlin. Jag och mina kollegor Camilla Hällgren och Gun-Marie Frånberg ska presentera bokprojektet Invisible Girl och de idéer som ligger bakom det. Camilla har gjort presentationen och vi använder förstås några av hennes bilder från Little Sweden.

Allra först åker jag till Göteborg och Ullevi där jag ska träffa deltagarna i utbildningen Elevdatorer och specialpedagogik. En heldag som jag har kört en gång tidigare och det var så otroligt kul. Kunniga och erfarna praktiker som var nyfikna på det jag hade att säga.  Jag lärde mig nog lika mycket som de gjorde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s