Konferens om lärande, ämnesdidaktik och mediebruk

Estetiska institutionen vid Umeå universitet arrangerar en konferens om samtida medier och lärande 14-16  maj. Jag ogillar starkt läsbara akronymer (konferensen kallas KLÄM! – utropstecknet ingår i namnet) men själva innehållet är det naturligtvis inget fel på. Sista dag för abstrakt är 17 februari. Så här beskrivs konferensen:

Konferensen arrangeras av det svenska ämnesdidaktiska nätverket och 2012 är temat mediebruk och lärande. Vartannat år anordnar det nordiska nätverket gemensamma konferenser och vi strävar efter att även kommande svenska konferens får deltagare och abstracts också från våra grannländer. 

Det särskilda fokus som vi inbjuder till har temat: Mediebruk och lärande. Vi välkomnar även föredrag på det mer övergripande temat Ämnesdidaktik. I detta första utskick vill vi informera om programmet i stora drag och ge dig möjlighet att redan nu anmäla dig och ditt intresse för att medverka med abstract.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s