Safer Internet Day 2017

Imorgon 7 februari är det Safer Internet Day över hela världen. I Sverige uppmärksammas den bland annat av Surfa Lugnt som ger ut gratis material för lärare om säkerhet på nätet för unga.

Det är även imorgon som Surfa Lugnt-priset ska delas ut. Vid ett seminarium på Fryshuset ska det avgöras vem som får det prestigefulla priset. Jag har ju tidigare berättat att jag var en av åtta nominerade och nu är jag i final. Så jag är en av tre som har chansen att få Surfa Lugnt-priset 2017. Och oavsett hur det går kommer det att bli en rolig dag. Jag ska nämligen föreläsa på seminariet. Läs mer här.

Seminariet kommer att direktsändas och jag återkommer med info om var man kan följa det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s