Ny omgång av Uminovas startup-program

Om du bor i Umeåtrakten och går och funderar på en affärsidé kan du söka till Uminovas startup-program. Jag gick det i år och jag är så otroligt nöjd. Så många saker jag trodde jag hade fattat men i själva verket inte hade! Så många intressanta innovatörer jag har fått träffa! Jag blev till och med utvald att åka på tech-mässa i Amsterdam. Oerhört lärorikt och allt är helt gratis! Snart lanserar jag den produkt jag kom på att min affärsidé verkligen handlade om (som var nåt annat än jag tänkte när jag kom till programmet).

Sök här! (Och ja, det är jag som sitter i bakgrunden på bilden och lyssnar uppmärksamt…)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s