Dagens kunskapslucka blir bok!

Så här ser jag ut när jag skriver. Är inte det en skön syn, så säg?

Jag hade tänkt att Dagens kunskapslucka ska utgöra stommen till en kort och lättläst bok, där jag gör som alarmisterna borde göra, alltså skriver om de här högaktuella frågorna utifrån forskning. Vill du stötta det arbetet kan du skicka mig en peng. Alla pengar jag får in går till min arbetstid, så att jag kan ta mig tid att skriva klart ett manus efter den sista luckan. Sen planerar jag att söka pengar för tryck och distribution, så att boken blir lätt tillgänglig, helst gratis, men det beror på vem jag hittar att samarbeta med. Om du lämnar kontaktuppgifter i samband med din gåva håller jag dig uppdaterad om hur arbetet fortskrider.

Du kan skicka mig en liten slant på Paypal eller bli min Patreon för månadsstöd. Just nu är det ingen större poäng att bli patron, annat än att stötta mitt arbete men inom kort ska jag nog ha tänkt ut nåt bra.

Och om du bara gillar Dagens kunskapslucka men inte vill eller kan betala för det, är det självklart lugnt. Det mesta jag skriver är gratis att läsa, så ock detta. Tack för att du läser och delar! ❤