Nordic Journal of Digital Literacy

Denna vecka publicerades första numret av den nya versionen av Nordic Journal of Digital Literacy, tidigare Digital Kompetanse. Den nya tidskriften är helt nätbaserad och gratis, vilket känns helt rätt väg att gå, förstås. För att markera det nya hade man bjudit in gästredaktörer att skapa ett temanummer som första digitala nummer. Patrik Hernwall, Pål Aarsand och Vebjørg Tingstad har satt ihop ett nummer om unga och nätet där jag har med en artikel. Så här ser innehållet ut:

  • Introduction av Patrik Hernwall, Pål Aarsand og Vebjørg Tingstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s