Unga konsumenter – utsatta och kapabla

Nu har seminariet Unga konsumenter – utsatta och kapabla kört igång. Det inleds av Gunnar Larsson, generaldirektör på Konsumentverket och samtidigt konsumentombudsman. Ett roligt och informativt inledningsanförande.

Det är ett roligt upplägg på seminariet. Vi som talar har fått i uppdrag att föreläsa i 15 minuter, 5 minuter för att berätta om vad som behövs framöver och sedan 5 minuter för frågor och diskussion. Dessutom ska vi leverera en kortare populärvetenskaplig text utifrån föreläsningen som ska spridas till allmänheten.

Seminariet filmas så jag lägger ut länk så snart jag fått den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s