Lite mycket nu

Det kommer mest troligt att bli lite tyst och tomt här ett tag nu. Imorgon bitti tar jag det nya, snabba direktflyget till Göteborg för att prata på www.motesplatsskola.se, kl 13.30 i sal F3. Och innan dess ska vi ut med ett pressmeddelande som ska formuleras, godkännas av alla och översättas och samtidigt packar jag för en månad på en altan. Hur gör man sånt? Vad ska man ta med sig så att man klarar sig en månad? När en massa böcker och papper också ska med för det är inte semester vi pratar om. Jag ska åka på en skrivarresa. Lovar att lägga ut bilder som är så där riktigt äckliga, där jag sitter i värmen och skriver medan ni stretar på i novemberrusket. Det enda jag inte har kollat upp är hur det ser ut med uppkoppling. I värsta fall får vi promenera till ett internetcafé flera mil bort ett par gånger i veckan men då får det bli så. Så jag kan inte lova några täta uppdateringar förrän 6 december då jag är tillbaka på kontoret. Ja, vad säger man? Hasta la vista, baby?

1 tanke på “Lite mycket nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s