Sök pengar från .se

Om en dryg månad är sista dagen att lämna in ansökningar till Internetfonden. Det är Stiftelsen för internetinfrastruktur, eller .se i dagligt tal som fördelar en del av överskottet från hanteringen av .se-domänen till projekt som ska föra Sverige framåt som en IT-nation. Enligt .se själva vill man stötta ”både projekt med teknikfokus och sådana som är mer samhällsinriktade” vilket är en ovanlig kombination. Det finns alltså chans att få stöd för teknisk utveckling och forskning och allt däremellan. All info som behövs finns på .se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s