Unga, sex och internet

Se mig-logga

Unga, sex och internet – fördjupad utbildning

Vi gör det igen – upprepar fjolårets succé kring ungas liv på nätet. Tre gånger tre dagar i Stockholm, Sundsvall och Jönköping. Landets främsta experter i en unik utbildning. Om du inte fick plats i fjol – missa inte denna nya möjlighet.

Att lägga ut bilder på nätet är vardagskommunikation för de flesta unga. Men ibland gör ungdomar saker som de senare ångrar. De lägger ut ”sexiga” bilder av sig själva och sina kompisar, de berättar personliga saker och kan inte alltid överblicka följderna. En del ungdomar säljer sexuella tjänster.

Hur vanligt är det att ungdomar råkar illa ut på nätet? Hur ser de på sitt eget och andras nät-beteende? Vad betyder nätet som arena för sexuella kontakter?

Vi vänder oss till dig som har en operativ eller samordnade roll inom skola, socialtjänst eller fritidsverksamhet och som vill fördjupa dina kunskaper. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och kan arbeta förebyggande med ett nytt förhållningssätt.

Varje kurs genomförs i Stockholm, Sundsvall och Jönköping och omfattar nio dagar. Dessa nio dagar är delade i tre utbildningspass om tre dagar. Utbildningspassen genomförs i maj, september respektive november. Under utbildningspassen finns möjlighet till övernattning. Välj den ort som ligger närmast dig.

Ungdomsstyrelsen arrangerar utbildningen i samarbete med Umeå universitet. Du har möjlighet att examinera 7,5 högskolepoäng.

Antalet utbildningsplatser är begränsat. Om antalet anmälda är fler än antalet platser kommer vi att välja deltagare för att nå yrkesmässig och geografisk spridning. Läs mer och anmäl dig här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s