Minnesskrift över Medierådets 20-åriga verksamhet

När Medierådet omvandlas till Statens medieråd och får nytt uppdrag, ny ledning och en tydlig forskningsanpassning är det extremt lämpligt att man ger ut en Minnesskrift över Medierådets 20-åriga verksamhet kallad Från videovåld via www till World of Warcraft. Mycket intressant läsning. Men det finns mycket mer att skriva och jag hoppas på att någon en dag skriver den fullödiga biografin över den här intressant och världsunika historien. Tills dess fungerar denna skrift både som information och historielektion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s