Framtidens lärande

Jag är inte något stort fan av ordet framtiden och alldeles särskilt inte när det används för att prata om unga. Det blir en liten markering att ”ni har ingen plats nu men vi förstår att ni kommer att få det.” Benevolent childism, men det ska jag skriva om en annan gång.

Nu handlar det om en konferens som är lika viktig oavsett att de valde namnet Framtidens lärande (synd, när Samtidens lärande låg så när till hands). Hur som helst blir det en riktigt späckad tvådagarskonferens, påkostad och välbesökt. Årets keynotes är bland andra Simon Lindgren från Umeå universitet, som har skrivit flera böcker om unga och populärkultur, varit redaktör för Ungdomskulturer och medverkar i båda våra böcker som snart kommer ut.

Konferensen går av stapeln 19-20 maj med en sorts förkonferens den 18:e. Jag hittar inget datum för senaste anmälan men jag gissar att man bör vara ute i god tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s