Platser kvar på Unga, sex och internet

I år är det inte lika billigt som förra året men man får ändå en högklassig utbildning för 8000:- så passa på att anmäl dig till Unga, sex och internet! Kurslitteraturen ingår i kursavgiften, liksom föreläsningar av nästan alla författarna. Det är sista gången kursen går på detta sätt, nästa år får man gå den på distans hos oss men då missar man alla föreläsningar och internatboendet.

Det finns några platser kvar i Sundsvall och Stockholm. Sprid gärna denna information för det vore synd om platserna inte utnyttjas.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med unga inom skola, elevhälsa, fritid, ungdomsmottagning och socialtjänst. Utbildningen handlar om unga, sex och internet, sexuell utsatthet och internet som en arena för sex- och kärleksrelationer. Vi anordnar utbildningen i samarbete med Umeå universitet och i kursprogrammet deltar några av landets främsta forskare och praktiker inom ämnet. Du kan om du vill examinera 7,5 högskolepoäng.

Utbildningen äger rum på tre olika orter, i Stockholm, Sundsvall och Jönköping (fullbokat). Du väljer själv den som passar dig. Utbildningen genomförs i tre omgångar á tre dagar, i maj, september och november.

Mer information om utbildningen och länk till anmälan hittar du här:  www.ungdomsstyrelsen.se/ungasexnatet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s