Gästbloggandet avslutat

Nu har mina fyra veckor hos forskning.se gått. Jag kommer att fortsätta lite sporadiskt under hösten eftersom jag ska genomföra en forskningsöversikt om just nätmobbning. Då är det trevligt att ha en arena att berätta om sånt som är intressant.

Passa på att läsa mina blogginlägg:

Det finns  ingen nätmobbning! Lite av min paradrubrik. Sjukt nöjd med den, rent retoriskt. Framspånad tillsammans med Skolverket inför deras turné om antimobbningsrapporten. Som finns här om någon missat den.

Anonymitet. Mycket viktiga nyanser. Och många tankefällor att gå i här.

Den oändliga publiken. Ett vandringshot bland vuxna. Hotet vi älskar att prata om.

Det eviga avtrycket. Samma sak här; vi kan inte släppa tanken på Oändligheten.

Googlehygien. Härligt ord, om jag får säga det själv. Det blir ju oftast bäst om man får säga det själv.

Sociala mönster. Här har vi det nya sättet att tänka om mobbning. Mycket nytt kommer att hända inom detta område de närmaste åren.

Ända in i hemmet. ”Den som säger så har aldrig varit mobbad…” Vi måste lyssna högre om vi ska höra vad som pågår!

Näthat. Å, det här skulle jag kunna skriva så mycket om, ifall jag hade tid. Det är så otroligt intressant att soffpratet från stugorna kommer fram i ljuset. Och oerhört intressant hur vi pratar om det.

Den pyttelilla byn. Sista inlägget just nu. Och jag har ju bara skrapat på ytan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s