Hur farligt är internet?

Idag kom rapporten från den svenska delen av EU Kids Online II ut på Nordicom: Hur farligt är internet? Resultat från den svenska delen av den europeiska undersökningen EU Kids Online. Det är Cecilia von Feilitzen, Olle Findahl och jag som har skrivit den. Jag har fokuserat på policyförslagen, förstås. Det här med att lista faror och siffror är inte min grej. Det är en väldigt välskriven rapport på 46 sidor. Cecilia och Olle är mycket erfarna när det gäller den här typen av studier, det är en fröjd att arbeta med dem.

Vi har precis tackat ja till EU Kids Online III som drar igång efter jul. Jag kommer att delta med min studie om förskolebarn och internet.

Än så länge finns rapporten bara som pappersbok att beställa från Nordicom för 100:- men för den som kan vänta kan jag avslöja att den kommer som pdf så småningom. Kan inte säga när, man får vänta och se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s