Nyhetsbrev från EU Kids Online

Jag har haft fullt upp med annat ett tag nu men ni kan läsa om vad mina kollegor i EU Kids Online har gjort under tiden i det senaste nyhetsbrevet. Bland annat har varje land låtit en teammedlem berätta kort om de nationella resultaten i en kort film. Finns även på EU Kids Onlines kanal på Youtube.

Från svensk sida är det inga nya resultat utan en sammanfattning av det Olle Findahl, Cecilia von Feilitzen och jag skrev om i Med egna ord förra året. Men det tål att upprepas. Fortfarande står vi utan nationella direktiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s