Read Me!

readme

Nästa vecka ska jag ner till Skåne och göra roliga saker. Först ska jag prata om näthat på Read Me! – en av de coolaste och annorlundaste konferenserna nånsin. Ambitionen är att det ska hända saker hela tiden. Programmet är smockat med fantastiska människor och teman. Jag kommer att prata på morgonen, efter Sofia Mirjamsdotter. Jag lägger just nu sista handen på min presentation, som kommer att handla om hur det är att få hat, hur det känns att bli tystad, hur offlinehatet egentligen fungerar och vad vi faktiskt kan göra för att förbättra situationen. Jag blir ju i princip aldrig nervös inför framträdanden, men just det här formatet och det jag tänkte säga gör att jag är lite pirrig och självklart väldigt peppad. Inte minst för det där med Bamse

Kvällen efter Read Me! ska jag föreläsa för föräldrar på Fäladsgårdens skola. Och däremellan ska jag hinna jobba lite med en av mina bästa kollegor och hänga med en kär kusin med familj. Och hoppas på att få möta våren.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s