Read Me! är igång

readme

Bild: Linda Leveau

Nu har jag klivit av scenen på Read Me! och workshoppat fram ett serieavsnitt av Bamse. Nu ska jag bara lyssna och tänka och dra i mig idéer från alla dessa kloka människor som pratar resten av dagen. Det var en jobbig och dränerande föreläsning så jag känner mest för att krypa ihop i den mysiga soffan som står framme på scenen men jag sitter snällt kvar på min stol.

På bilden sitter journalisten Annika Hamrud och konferensgeneralen Anders Mildner bredvid flickan på scenen. Deras samtal var fantastiskt starkt och jag hoppas att det kommer med när UR klipper ihop ett program av konferensen.

Den läsande flickan, Annika Hamrud och Anders Mildner på Read Me! 2016

Den läsande flickan, Annika Hamrud och Anders Mildner på Read Me! 2016

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s