#nätstark

a

Idag inleder Nyhetsmorgon sin temavecka om näthat och vad som kan göras: Nätstark. I morse kunde vi höra Emma berätta om hur hon for väldigt illa av kränkningar via nätet och hur hon bestämde sig för att inte backa. Fantastiskt starkt!

Imorgon ska jag berätta lite om de praktiska och filosofiska verktyg vi kan använda för att få bukt med näthatet. Här i en kort intervju: Bli nätstark – så hanterar du mobbning och kränkningar på nätet. Och här några punkter: Så hanterar du näthatet.

Titta på Nyhetsmorgon imorgon bitti och läs min bok Nätmobbning, näthat och nätkärlek om du vill veta mer!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s