Bokmässan 2016

livepod

Imorgon kör Bokmässan igång. Jag kommer att vara med under de två branschdagarna, torsdag och fredag. Mitt schema ser ut så här:

Torsdag 12-12.45 ska Simon Lindgren och jag prata om interaktiva medier och lärandemiljöer. Vi tar avstamp i boken Interaktiva medier och lärandemiljöer som vi var redaktörer för och Gleerup gav ut och samtalar om utbildning och digitalisering. Teman jag hoppas vi kommer in på är Wikipedia, dansbanor, trollkunskap och katedrar.

Torsdag 16-16.45 leder Cecilia Garme ett samtal mellan Ola Sigvardsson, pressombudsman, Lena Andersson, journalist och författare, Anna Ekström, gymnasie- och kunskapslyftsminister, Ewa Thorslund, direktör på Statens medieråd och mig  om yttrandefrihet och skolan under rubriken Allvarligt talat – om yttrandefrihet och skola. Det ser jag fram emot! Dessa giganter och så jag! Här vågar jag inte ens spekulera i teman. De leder och jag följer. Så känns det.

På fredag hoppas jag ha röst kvar för att spela in två podcaster:

Fredag 10.15-10.45 ska jag speedprata med Maria Bohlin från Lärarpodden. Att jag skriver speedprata beror på att vi har så många saker vi vill prata om under rubriken Nätmobbning, näthat och nätkärlek men bara en halvtimme på oss. Liveinspelning av podcast så kom gärna dit!

På fredag kl 12 ska jag prata digitalisering med MEG men jag har ingen länk där. Kom till J-loungen och leta efter MEG-bokstäverna om du vill se oss live. Det blir en kort intervju om yttrandefrihet och nätmobbning.

På fredag kväll hetsar jag hem för att vila rösten inför några hektiska dagar i Stockholm om en vecka.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s