Internetdagarna 2016

ind16

I år är jag med under två pass på Internetdagarna. På väg dit kommer jag att bära den fina halsduken som det står ”I ❤ internet” på som ett smycke i höstkylan. Jag är mycket stolt över att tillhöra Team Internet!

Båda mina pass är under dag 2, den 22 november. Mina pass finns samlade på en sida för den som mest kommer för min skull 🙂

den-digitala-manniskan

Först ut är Baksidan av den digitala vardagen, som arrangeras av Sarah Larsson Bernhardt & Deeped Strandh. Jag har pratat på deras arrangemang tidigare och jag vet att de alltid får ihop ett bra program. I år kommer jag att tala under rubriken Näthat – myt eller verklighet 10.30-11.30 i sal C1. Kom dit! Hashtagg: #digidark

soi

På eftermiddagen ska jag vara med under Svenskarna och internet 2016 och prata om Barns och ungas användning kl 14-15 i C2. Kom dit också! Hashtagg: #soi2016

Jag tror att det finns biljetter kvar. Skynda dig att köpa om du inte redan har gjort det!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s