Releasemingel för Bamse

Den 7/2 kommer nästa nummer av Bamsetidningen ut. Ni har säkert inte kunnat undgå att detta nummer handlar om källkritik och att jag varit med som expert.

Det är självklart ett av de roligaste samarbeten har haft och nu är det dags att fira. Kom och fira detta med mig! Vi träffas i Learning Space (Naturvetarhuset, en trappa upp, följ skyltarna med Bamse) på min institution kl 16. Jag bjuder på snacks och dryck. Ca 16.15 berättar jag lite om samarbetet och visar bilder. Jag kommer att ha några ex av tidningen att bläddra i.

Varmt välkommen! Anmäl dig direkt till mig via mail (elza.dunkels @ umu.se) eller sms 0702735323 eller i Facebookeventet.

OBS om du vill vara säker på att få tag i en tidning bör du köpa den redan på utgivningsdagen, tisdag 7/2. Det har tryckts upp en extra stor upplaga men det finns ändå risk att den tar slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s