Utlottning av min bok

Jag upptäckte plötsligt att alla mina böcker var slut i det lilla lager jag brukar köpa på mig, så jag beställde en ny omgång. Och när jag satt med hela den där härliga högen av böcker kom jag på att det kanske vore kul med en utlottning. Dels missade jag att fira 1000 följare på Instagram, dels är det kul att göra folk glada. Så idag lottar jag ut tre böcker: en på Instagram, en på Twitter och en på Facebook. Google+ och LinkedIn får ursäkta men jag får fasen inte de där plattformarna att synka med mitt normala liv så där blir det ingen utlottning.

Så här går det till: klockan 9 imorgon måndag 13 mars drar jag en vinnare på varje plattform. Det är alltså en ren utlottning, ni behöver inte skriva nåt. Kravet för att delta i utlottningen ser lite olika ut på de olika plattformarna.

Instagram: alla som gillar bilden jag lagt ut idag, deltar i utlottningen. Jag räknar alla som gillat bilden senast klockan 9 imorgon måndag (alltså den 13 mars). Sen slumpar jag fram en vinnare.

Facebook: alla som gillar mina nya Facebooksida, den som förvirrande nog heter samma som jag själv, senast klockan 9 imorgon måndag (alltså den 13 mars) är med i utlottningen. Här hamnar alltså även ni som gillar min sida sedan tidigare.

Twitter: alla som retweetar den tweet om utlottningen som jag lagt ut idag senast klockan 9 imorgon måndag (alltså den 13 mars), deltar i utlottningen.

Och ni som känner att utlottningar och sånt tjafs det är inget för er (eller som läser detta när det är för sent), ni kan köpa boken på Bokus eller Adlibris. Eller ni som känner att pappersböcker är så himla tjafsigt, ni kan köpa e-boken på Bokus eller Adlibris.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s