Skärmtid, barnförtryck och motståndskraft

Lagom till SETT släppte Glappet avsnittet där jag är med och pratar skärmtid, barnförtryck och motståndskraft. Så här beskriver de avsnittet:

Vi träffar Elza Dunkels som forskar om barn och internet vid Umeå Universitet. Vi diskuterar vikten av att våra barn ska få tillräcklig motståndskraft, att barnen kan lära oss bli av med vår egen självmatande oro. Elza avslöjar även sanningen om hur mycket ”skärmtid” som är lagom för barn och mycket mer kring barnens digitala närvaro på nätet.

Om ni är det minsta intresserade av frågor om barn och föräldraskap borde ni prenumerera på Glappet. Det är så många spännande frågor och programledarna har dammsugit Sverige på vettiga människor att prata med.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s