Demo Day och Umeå Tech Arena

För de av er som är i Umeå 30 maj kan jag tipsa om Demo Day och Umeå Tech Arena. Jag har ju gått Uminova Innovations start-up-program under våren, för att skala upp mig själv och min kunskapsspridning. Ni kommer att få se massor av det jag kommer att lansera men nu har ni också chansen att se mig pitcha min start-up. Först under Demo Day som är ett lunchevent där alla vi som deltagit i programmet denna vår pitchar vår idé inför en jury. Sedan kommer de tre som går vidare i till final pitchtävlingen att presenteras under Umeå Tech Arena samma kväll.

Gratis festligheter och intressanta idéer! Anmäl dig och om du kommer dit – kom fram och prata!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s