Min startup

Temat för vårens startup-program har varit detta: Mike Tyson lär ha sagt det.

Som jag har berättat tidigare har jag gått ett startup-program under våren. Idag har vi avslutning med pitchtävling. Jag är supernöjd med mina två minuter men jag tror inte att jag går till final. Visst är min affärsidé suverän men jag är allt för lite tech för att det ska generera juryns intresse. Tror jag. Men det viktigaste för mig är att tvingas vässa min idé och mina formuleringar kring vad jag tänker göra.

Även om ett av målen har varit att bli punched in the face så tidigt som möjligt för att inte lägga ner energi eller pengar på en dålig idé, har jag nog inte fått nån smäll. Det kan ju bero på att jag redan jobbar med de frågor som min affärsidé handlar om, så jag har redan gjort mycket av de studier av marknaden som måste göras.

Imorgon får ni läsa min pitch och veta mer om min affärsidé. Missa inte!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s