Barnfilmfestival i Tromsø

TROMSØ, 20120905: Stumfilmfestival 2012.
Foto: Ingun A. Mæhlum

Imorgon åker jag till Tromsø för att föreläsa på Verdens Beste – Tromsøs barnfilmfestival. Jag kommer att prata om unga och nätet under seminariet Slik barn ser det! och självklart blir det unboxing for kids som får vara temat. Och (även detta som vanligt) tänkte jag belysa fenomenet ur tre perspektiv; tekniksyn, barnsyn och moralism.

Det är lite kul att detta är den andra filmfestivalen jag pratar på, trots att jag inte på något sätt är filmvetare. Den första var BUFF i våras och höst blir det ännu en, Nordic Kids Media Festival. Det kanske är dags att nån forskare som faktiskt är filmvetare tar tag i barns kultur på nätet så det blir ordentligt gjort 🙂 Tills dess får ni klara er med mina maktanalyser.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s