Turnéplan i höst

Här har ni mitt turnéschema om ni vill lyssna på mig eller kanske boka in ett möte när jag besöker din stad. Vid några av tillfällena finns det fortfarande möjlighet att boka ytterligare en föreläsning. Om ni hör av er snabbt så kan vi diskutera det. Det är inte många av föreläsningarna som är öppna tyvärr. Jag brukar alltid fråga arrangören om det är möjligt att slinka in i mån av plats men oftast handlar det om interna utbildningar.

11 oktober Lunds universitet: Unga & sexuellt våld på internet. Denna föreläsning ges på Youtube så jag kommer att öppna den för alla efter ett tag. Skriv in din e-postadress här om du vill ha ett mail när föreläsningen ligger ute.

16 oktober Kalmar: Järnvägssjuka, fake news och juvenism – om unga och digitalisering. Fortbildning för bibliotekarier.

16 oktober Lomma: Vad gör unga på nätet och hur kan vi vuxna tänka om det? Kvällsföreläsning för vårdnadshavare. Öppet för alla i mån av plats.

18 oktober SETT Syd, Malmö: Digitaliseringen och ungas hälsa. Öppet för alla, köp biljett till SETT Syd.

22 oktober Svenska kyrkan, Göteborg: Öppet för alla, köp biljett till utbildningsdagen Möt mig nu som den jag är.

12 november, Drängsmarksskolan, Skellefteå: Personalutbildning. De arrangerar eventuellt en föräldraföreläsning senare i höst.

13 november, Fria Emilia, Boden: Utbildning av personal och föräldraföreläsning tillsammans med Helena Meyer, Friends.

14 november, Östersund. Barn och internet. Kvällsföreläsning för vårdnadshavare, gratis, öppen för alla. Anmälan i mån av plats.

19 november, Kungshamns bibliotek: Skärmtid. Öppen och gratis föreläsning! Anmäl dig gärna på Facebookeventet.

29 november, SETT Norge: Näthat – strategier och förhållningssätt tillsammans med Annakarin Nyberg. Öppet för alla, köp biljetter till SETT Norge.

30 november, konferensen Ung. Fri. Tid, Stockholm: Unga och nätet – varför är fritidsledaren en nyckelperson? (workshop) + Järnvägssjuka och juvenism – om unga och nätet (föreläsning). Fortbildning för öppen fritidsverksamhet.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s