Bli medlem!

Håll telefonens kamera över QR-koden så kommer du till anmälningssidan.

Är du en av alla som använder Wikipedia? Då tycker jag att du ska bli medlem i Wikimedia Sverige. Det är nämligen vi som driver svenska Wikipedia (och en himla massa andra projekt som stödjer fri kunskap). Wikimedia Sverige är en lokal, juridiskt obunden stödförening till Wikimedia Foundation, som driver några av världens största fria kunskapskällor, inklusive WikipediaWikidata och Wikimedia Commons. Jag sitter i styrelsen sedan 2016, här kan du läsa mer om hur Wikimedia Sverige är uppbyggt och vilka projekt vi driver.

Just nu pågår Wikimania, en konferens som samlar folk från hela världen för att hylla, diskutera, ventilera och utveckla fri kunskap. I år fick Wikimedia Sverige den stora äran att arrangera Wikimania. Så just nu befinner jag mig i en kokkittel av projekt, som alla har som mål att alla människor ska ha fri tillgång till mänsklighetens samlade kunskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s