Småungar & Medier 2010

Medierådets återkommande rapporter om ungas medievardag handlar i år om det man kallar småungar, antagligen menat i nån sorts Astrid Lindgren-ton snarare än något annat. Rafflande resultat som att den genomsnittliga debutåldern sjunkit till 4 år i denna mätning. Det gör nog att vi leder ligan. Ladda ner eller beställ här.

Det släpps en hel del intressanta rapporter den här hösten. Jag sitter och skriver på en text som ska vara klar imorgon och då vill man ju vara så där rykande aktuell, men det är flera dagar kvar tills två intressanta rapporter släpps. Det kan inte hjälpas. En av dem har jag dock tjuvläst eftersom jag ingår i projektet: Risks and safety on the internet från EU Kids Online. Senare under veckan släpps Svenskarna och internet som kan beställas här. Jag skriver mer om dessa två rapporter när de finns ute för nedladdning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s