Nytt nyhetsbrev från Clearinghouse

The International Clearinghouse on Children, Youth and Media, som har sin verksamhet vid Nordicom, Göteborgs universitet och är finansierat av svenska staten och UNESCO ger ut ett synnerligen innehållsrikt nyhetsbrev några gånger per år, prenumerera genom att maila till clearinghouse@nordicom.gu.se. Senaste nyhetsbrevet hittar du här. Dessutom publicerar Clearinghouse mängder av intressanta rapporter som kan beställas från hemsidan. Vår institution prenumerarar på hela Nordicoms utgivning, där även Clearinghouse publikationer ingår. Det är ett bra sätt att hålla sig informerad till en billig penning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s