Gästbloggare hos Vetenskapsrådet

Det har verkligen varit tunnsått med inlägg på sista tiden men det ska bli ändring på det. Från och med denna vecka och fyra veckor framåt gästbloggar jag hos Vetenskapsrådet! Det måste väl vara det finaste man kan göra som bloggande forskare? Så väljer jag att tolka det iaf.

Det är forskning.se som har olika teman under en månad vardera och det aktuella temat är mobbning. Dels har man ställt frågor till några forskare som kan det här ämnet, bland annat min kollega Gun-Marie Frånberg som svarar på frågan Vad är mobbning?, Hjälper antimobbningsprogrammen mot mobbning?, och så fick jag svara på frågan om mobbningen har flyttat ut på nätet.

Och så blir det alltså en blogg under fyra veckor. Jag dubbelpostar förstås så att ni inte missar något. Kom väldigt gärna med tips på sådant ni vill läsa om. Det behöver inte alls bara handla om nätmobbning, jag har ju kollegorna i korridoren om jag behöver kolla något.

2 tankar på “Gästbloggare hos Vetenskapsrådet

  1. kajo

    Ja det var ju precis just där, på forskning.se som jag hittade igen dig igen. Roligt! 🙂 Long time no see. Läste med intresse också i lite ditt CS-skafferi här ovan, Ulf Lundell-mötet och mötet med tjejen som inte hymlar ifall hon varit på fest.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s