Spel spelar roll!

Och på tal om Medierådet och spel (lite som en radioövergång) arrangerar Medierådet Safer Internet Day den 7 februari på temat Spel spelar roll. Safer Internet Day är en internationell dag som ska ägnas åt att uppmärksamma ungas säkerhet på nätet. Medierådet har deltagit sedan 2004 och har sammanställt vilka teman man haft genom åren.

I år handlar det alltså om spel. Det blir en eftermiddag om spel och säkerhet. Bl a kommer Orvar Säfström dit och modererar hela dagen. Och Cecilia von Feilitzen presenterar vår rapport Hur farligt är internet?

När och var:
Dag:    tisdag 7 februari 2012

Tid:     kl 14–17
Plats:   Filmhusets foaje och Bio Victor
Adress: Borgvägen 1, Stockholm, T-bana Karlaplan
Anmälan: görs till Aki Nyman (aki.nyman@statensmedierad.se) senast 2 februari (deltagande är kostnadsfritt och alla intresserade är välkomna).

1 tanke på “Spel spelar roll!

  1. Alao

    PAF ar ju ett pa sitt satt anmarkningsvart spelforetag mycekt kreativt i att utveckla sin verksamhet men ibland pa eller over gransen till vad som ansetts vara legitimt. Men ett huvudproblem som jag inte markt att man har kommit till ratta med ar alderskontrollen av spelautomaterna ombord pa farjorna. Jag har aldrig sett nagon ingripa mot de smaungar som stoppar mynt i dem. Hur kommenterade PAF-ledningen detta?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s