Passa på att boka mig!

Från och med i höst får jag inte längre vara ute och föreläsa och delta i samhällsdebatten på det sätt som jag gjort under en himla massa år nu. Det är min arbetsgivare som inte vill ha det så här längre, som jag berättat om tidigare. Jag blev erbjuden att säga upp mig på deltid, vilket jag naturligtvis inte kommer att göra. Så jag tänker så här: Jag går all in i vår och sommar och tar på mig alla uppdrag jag får, men bokar inte in några nya uppdrag till hösten.

Så om ni vill anlita mig för något uppdrag; föreläsning, paneler eller konsultuppdrag får ni skynda er på. Augusti är den sista månaden jag tar emot regelrätta bokningar. Det kommer fortfarande finnas utrymme för enstaka uppdrag eftersom en viss del av det jag gör ryms i min tjänst och om det blir för mycket kan jag ta ut semesterdagar nån gång då och då, men i princip stänger jag in mig på mitt rum och forskar från och med i höst. Vilket inte är det sämsta det heller.

Boka mig gärna för föreläsningar, paneler, konsultuppdrag och annat kul under våren och sommaren. Jag åker gärna till Almedalen till exempel, eller olika konferenser som rör unga, lärande, säkerhet och nätet.

Välkommen med förfrågningar, antingen via mitt formulär eller via mail till elza.dunkels@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s