Öppen föreläsning om flickor, makt och nätet

maya_selfie

Idag kl 14 ger jag en kort föreläsning kallad Osynliga flickan i skärningspunkten mellan kön, ålder och nätet på Youtube.

Förra veckan gav jag den här föreläsningen på barnkultursymposiet Synas, höras, finnas – plats för barnkultur! vid Stockholms universitet. Min plan var att streama föreläsningen eftersom den visade sig ligga skrämmande bra i tiden. Men något krånglade med mikrofonen och mitt i detta hade jag tydligen tryckt på av-knappen. Men jag ger den på Youtube istället.

Omslagsbilden är en selfie som jag fick låna av min dotter Maya.

Du är hjärtligt välkommen att lyssna live eller titta i efterhand på min Youtubekanal. Det finns även ett Facebookevent.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s