Blogg 100

blogg100-logotype-300x256Idag kör jag igång maratonbloggandet. 100 dagar i följd kommer jag att uppdatera bloggen. Det är ett arrangemang av Fredrik Wass och tanken är att få igång bloggandet, kanske en ny blogg, kanske en slumrande. Jag fegade ur förra året men i år känner jag att det kommer att gå vägen.

Mitt ämne är hett just nu och jag håller på att bli tokig av allt jobb, där det mesta är obetalt dessutom. Jag hinner inte svara på alla frågor jag får. Jag hinner inte heller skriva ner alla tankar jag har. Så Varför ta på sig ännu mer obetalt jobb, kanske du frågar dig. Jo, kanske är bloggande i 100 dagar svaret. Jag tvingas vara kortfattad och klottra ner nåt varje dag, istället för att hela tiden stressas av ambitionen att skriva en bok om det där eller sätta ihop en kurs om det här.

Välkommen att följa mig i dessa hundra dagar! Det kommer att bli korta och långa inlägg och de kommer alla att handla om min forskning om unga, nätet och makt. På ett eller annat sätt. Så haka på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s