Stockholmsveckan

stockholmsveckan

Det här ska inte handla om den riktiga Stockholmsveckan utan min egen. Jag ska vara i trakten av huvudstaden en hel vecka i mitten av mars. Några saker är offentliga tillställningar så vi kanske ses där? Så här ser listan ut idag men vis av erfarenhet kommer programmet att tjockna till när det börjar närma sig.

14/3 föreläser jag för föräldrar och personal på en skola i Solna.

15/3 har jag några ohyggligt spännande möten som jag berättar om sen ifall de andra parterna tycker att det är ok.

16/3 föreläser jag för föräldrar och personal i Björkhagen.

17/3 ska jag föreläsa för Skolinspektionen inför deras granskning av hur skolor sköter sitt uppdrag kring nätmobbning. Alla jag ska prata för har fått min bok innan så det känns ohyggligt belönande att föreläsa när jag alltså inte behöver börja från början.

18/3 ska jag debattera näthat och lyssna på Monica Lewinsky. Internet of Humans är ett av de intressantaste seminarierna nånsin. Sist jag kollade verkade det faktiskt finnas platser kvar.

19/3 ska jag gå på Wikimedias årsmöte och se om jag kanske blir invald i styrelsen.

Sen får jag åka hem. Fast på måndagen ska jag vidare igen… (fortsättning följer).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s