Nätprat

telenor

Förra veckan satt jag i telefonjouren till Telenors Nätprat. Det är ett testprojekt där föräldrar ska kunna ringa Telenors support och fråga om unga och nätet, precis som ifall telefonen krånglar. En suverän idé! Och nåt av det roligaste jag gjort! Jag vill inte jobba med nåt annat efter detta. Eller, jo, det var rätt slitigt att vara uppbunden 16-21 varje vardag en hel vecka. Och så kom det inte så många samtal som vi hade hoppats på. Vilket inte är så konstigt. Det behövs tid för nya saker att sjunka in. Så jag hoppas på en fortsättning. Ja, inte så att jag varken vill eller hinner sitta i supporten, men att det institutionaliseras på nåt sätt så att det alltid finns nån att ringa om dessa frågor.

Vi fick också svara på skriftliga frågor. Det kom inte in så många där heller men de som kom var viktiga. Läs våra svar här.

Sista dagen för projektet är imorgon så ni har två dagar på er att ringa eller skriva in frågor. Denna vecka är det Nina Jansdotter, Isa Galvan och Sverok som svarar på frågorna. Ring 0200-111902 och ställ din fråga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s