Möte på slottet

pling

Nu har jag varit på slottet och träffat prinsessan Sofia och prins Carl Philip och pratat näthat.

Prinsparet startade en stiftelse i samband med sitt bröllop och tanken är att arbeta mot näthat och dyslexi. Just nu gör de research för att veta hur de ska kunna göra så mycket gott som möjligt. Det var ett väldigt roligt och intressant möte och tiden bara flög iväg. De berättade om sin stiftelse och jag om min forskning. Både prinsen och prinsessan var mycket insatta, nyfikna och öppna för tankar och idéer. Och extremt lättsamma att prata med, jag glömde helt bort att det var ett ganska officiellt sammanhang.

Plus att det var roligt och intressant att vara i slottet; anmäla sig i slottsvakten, vänta i besöksrummet och sen sitta i en guldkantad soffa. Och, inte minst, träffa två så offentliga personer på riktigt!

Jag förstår att jag gör många besvikna nu när jag faktiskt glömde fråga om det var ok att ta en bild, men nu är ögonblicket förbi. Frågan är ju om det ens har hänt om det inte finns bilder i sociala medier. Jag uppfyllde dock löftet att filma med Periscope när jag plingar på så här är två filmer med en tydligt pollensnuva: Elza på väg till kungliga slottet och när jag plingar på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s