The Internet of Humans – för en varmare ton på nätet

Idag åker jag ner till Storstan för min egen lilla Stockholmsvecka som jag berättat om tidigare. Jag ska träffa en prinsessa, jag ska ha flera spännande jobbmöten som jag hoppas ska ge mig fler uppdrag, jag ska föreläsa inte mindre än fyra gånger och så tänkte jag hinna med lite sociala grejer också. På fredag händer en sån otroligt rolig grej som ni inte får missa om ni är i Stockholm.

IMG_1465

Monica Lewinsky kommer till stan och tar emot ett fint pris och ska samtidigt berätta om The Shame Game (se hennes lysande TED Talk!) som hon kallar det hon utsattes för. Det gör hon på seminariet The Internet of Humans – för en varmare ton på nätet där jag också ska delta, i en paneldebatt om näthat med bland annat Robert Aschberg. Det kan finnas biljetter kvar, så passa på! Gomorron Sverige tog också upp seminariet, efter 1.23.

Om ni träffar på mig under min Stockholmsvecka, så tveka inte att säga hej!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s