Ungas kritiska blick på nätet

CdwKKvnW4AEswl2

På måndag ska Jack Werner och jag prata om ungas kritiska blick på nätet på Uppsala Stadsbibliotek. Det är seminarieserien Samtal om framtiden som nu lyfter upp unga och nätet. Läs mer på fb-eventet. Jag hoppas på proppfullt och många kritiska frågor.

Vill ni förbereda er genom att lyssna på mig och Jack, eller om ni inte kan ta er till Uppsala, kan jag tipsa om podcastavsnittet om källkritik där vi pratar lite om samma sak. Men på måndag ska vi skruva till det ännu mer, tänkte vi.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s