Samtal om källkritik och nätet

flashback

Inför kvällens panelsamtal Ungas kritiska blick på nätet ringde P4 Uppland upp Jack Werner och mig för att prata lite. Det var bra uppvärmning inför kvällen så nu är jag peppad att prata om detta. Kom dit om du är i Uppsala! Här är klippet. Om länken inte hamnar på rätt tid, börjar det efter 1.06. Och vi har alltså inte sniffat helium, utan nånting måste ha hänt med ljudet i Skype. Jag låter som en 12-åring och Jack som en robot. Men det vi säger är bra.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s