Frågvisa

Fragvisa_farg1_300

Jag får ofta frågor från elever och studenter och i alla år har jag alltid tagit mig tid att svara eller vad de nu vill ha hjälp med, men de sista två åren har jag varit så fruktansvärt upptagen att jag inte alltid hunnit. Den här veckan slumpade det sig så att jag hann svara på frågor från några elever som jobbar med skoltidningen Frågvisa. De ville ställa några frågor om kränkningar på nätet och så här blev resultatet: Skriv några extra extra rader.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s