3D-skrivare för Iphone

Om några veckor stänger Kickstarter för OLO – världens första 3D-skrivare för Iphone. Då får vi veta om det blir nåt projekt. Om de har nått upp till målet, dras pengar från kontona och vi som backar projektet är med på tåget. Själv har jag backat med 99 dollar, vilket betyder att jag får en skrivare i september om allt går som det ska. Jag ser fram emot detta så mycket! Gå in och backa du också! Om du inte vill köpa skrivaren, går det bra att skänka 19 dollar som stöd och få lite klistermärken och annat som tack.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s