Ny bok om fritidshem och samtida medier

IMG_1665

Den här boken damp ner i brevlådan för flera veckor sedan men jag har inte hunnit skriva om den förrän nu. Det är fritidspedagogerna Stina Hedlund och Linnea Malmsten från IKT-fritids som skrivit ner sina erfarenheter i en väldigt fin och överskådlig bok. Alla fritidshem borde köpa in till all personal! Alltså även alla som redan använder samtida medier i sin verksamhet. Eftersom författarna har arbetat med detta så länge, har de så mycket att säga som många andra kan dra nytta av. En av de många saker jag gillar med Hedlund och Malmsten är att de inte väjer för problemen, eller utmaningarna som de väljer att kalla det i titeln. De vägrar se allt i svart eller vitt och de utgår alltid från barnen de möter. Boken passar också som kurslitteratur på fritidspedagogutbildningar och liknande. Köp boken hos förlaget.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s